România va fi printre cele mai AFECTATE țări de un noul val de căldură

HomeExterne

România va fi printre cele mai AFECTATE țări de un noul val de căldură

Meteorologii avertizează că, după valul de căldură numit „Cerberus”, urmează un nou episod canicular, denumit „Cleon”, care vine cu temperaturi

LONDRA. Un șofer a intrat cu mașina în porțile din Downing Street
Un bărbat din Italia a murit când a aflat despre decesul soției sale. „A murit cu inima zdrobită”
Român reținut în Grecia. A vrut să fure ceva INCREDIBIL de pe Acropola din Atena

Meteorologii avertizează că, după valul de căldură numit „Cerberus”, urmează un nou episod canicular, denumit „Cleon”, care vine cu temperaturi extreme şi aer mult mai uscat. Cele mai afectate ţări sunt în zona Mediteranei și în Balcani, inclusiv România.

„Este foarte devreme şi ne aşteptăm ca temperaturile să crească şi mai mult pe parcursul anului acesta”, a explicat Nigel Arnell, profesor în științe climatice, citat de Observator TV.

Europa, afectată deja de caniculă. Destinaţiile de vacanţă preferate de români sunt devastate de un val de căldură extremă

Una dintre destinaţiile de vacanţă preferate de români este efectată, zilele acestea, de un val de căldură extremă. Astfel, Grecia înregistrează temperaturi maxime de peste 44 de grade Celsius.

În Atena, din cauza căldurii a fost restricţionat accesului turiştilor pe Acropole, unde este şi mai cald decât în oraş.

De altfel, în capitală mai mulţi oameni au…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: