România nu trimite medici în Gaza. “Nu putem să ne trimitem colegii într-un teatru de război”

HomeExterne

România nu trimite medici în Gaza. “Nu putem să ne trimitem colegii într-un teatru de război”

Alexandru Rafila, ministrul Sănătăţii, a declarat într-o conferință de presă că nu poate fi vorba ca România să trimită personal medical în Gaz

Gestul CUMPLIT al unei femei care dorea să adopte o fetiță de un an. Judecătorul i-a dat o pedeapsă pe măsură
Serbia și Kosovo, pe cale să pornească un nou război în Europa. 600 de soldați NATO, trimiși să detensioneze situația
„Acest război ar putea dura luni de zile, dar în final nu va mai exista Hamas”

Alexandru Rafila, ministrul Sănătăţii, a declarat într-o conferință de presă că nu poate fi vorba ca România să trimită personal medical în Gaza. Ministrul a subliniat că acolo este război şi că accesul este practic imposibil.

În Gaza este teatru de război, nu putem să ne trimitem colegii într-un teatru de război. După cum ştiţi, accesul este practic imposibil în Gaza, a declarat Alexandru Rafila.

Ministrul Sănătăţii a precizat, de asemenea, că Israelul nu a făcut nicio solicitare pentru un necesar de medici din alte state.

Rafila a fost chestionat de jurnaliști în urma declarațiilor din urmă cu o lună, mai precis pe 9 octombrie, când nu excludea posibilitatea ca medici și asistente din sistem să plece voluntari în Gaza.

Alexandru Rafila anunţa la vremea respectivă că se vor deschide liste pentru cadrele medicale care vor dori să se deplaseze în Israel pentru a acorda ajutor. : ”Acest sprijin ar putea consta în echipe medicale…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0