România este ”pe drumul cel bun al digitalizării”

HomePolitică

România este ”pe drumul cel bun al digitalizării”

România este ”pe drumul cel bun al digitalizării”. Țara noastră a fost reprezentată cu succes la Luxemburg în cadrul reuniunii miniștrilor resp

Insolit/Inedit. “Deșteaptă-te Române”, în varianta africană. Cum i-au cântat Imnul României kenyenii lui Iohannis
PNL, ședință de 10 minute / Lipsa consensului în coaliție amână Consiliul Național al PNL / Liberalii merg cu același mandat vineri
Elon Musk devine cel mai frecventabil miliardar pentru liderii politici. Ce au discutat președinta Ungariei și fostul CEO Twitter?

România este ”pe drumul cel bun al digitalizării”. Țara noastră a fost reprezentată cu succes la Luxemburg în cadrul reuniunii miniștrilor responsabili cu telecomunicațiile. Bogdan Dumea, secretar de stat în cadrul Ministerului Digitalizării a participat la lucrările Consiliului TTE, componenta telecomunicații și societate informațională și transmite că România este ”pe drumul cel bun al digitalizării”

Reprezentantul României din partea Ministerului Digitalizării în cadrul reuniunii de la Luxemburg susține că ”inteligența artificială preia deja locuri de muncă din diverse industrii. Chatboții, vehiculele autonome și roboții sunt doar câteva exemple.

Măsurile pe care le luăm astăzi trebuie să asigure competitivitatea și inovația în tehnologie, dar în același timp să asigure echilibrul și siguranța zilei de mâine pentru oameni” a menționat acesta.

În cadrul discuțiilor de la Luxemburg au fost abordate următoarele…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0