România este ”pe drumul cel bun al digitalizării”

HomePolitică

România este ”pe drumul cel bun al digitalizării”

România este ”pe drumul cel bun al digitalizării”. Țara noastră a fost reprezentată cu succes la Luxemburg în cadrul reuniunii miniștrilor resp

Nu o trânteste Ciolacu în Parlament, într-o mapă sigilată. Va fi o lege transparentă
Daniel Ciungu, consilier local PNL S1, după ce Clotilde Armand s-a lăudat că a mărit bursele elevilor: ”Cel mai ineficient primar”
Șeful CNAIR Cristian Pistol a verificat lucrările la Drumul Expres Brăila-Galați/ Constructorul a ajuns la un stadiu fizic de aproximativ 78%

România este ”pe drumul cel bun al digitalizării”. Țara noastră a fost reprezentată cu succes la Luxemburg în cadrul reuniunii miniștrilor responsabili cu telecomunicațiile. Bogdan Dumea, secretar de stat în cadrul Ministerului Digitalizării a participat la lucrările Consiliului TTE, componenta telecomunicații și societate informațională și transmite că România este ”pe drumul cel bun al digitalizării”

Reprezentantul României din partea Ministerului Digitalizării în cadrul reuniunii de la Luxemburg susține că ”inteligența artificială preia deja locuri de muncă din diverse industrii. Chatboții, vehiculele autonome și roboții sunt doar câteva exemple.

Măsurile pe care le luăm astăzi trebuie să asigure competitivitatea și inovația în tehnologie, dar în același timp să asigure echilibrul și siguranța zilei de mâine pentru oameni” a menționat acesta.

În cadrul discuțiilor de la Luxemburg au fost abordate următoarele…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0