Rețete De Bezele Pe Care Merită Să Le încerci

HomeLifestyle

Rețete De Bezele Pe Care Merită Să Le încerci

Despre bezea Bezeaua este un amestec de albușuri bătute spumă și zahăr și este un desert popular și apreciat în lumea întreagă. Spumoasă și albă ca

Horoscop 28 Aprilie 2024. Capricornilor Le-a Venit Rândul Să Fie Sursă De Stres Sau De Bucurie Pentru Cei Din Jur
Horoscop 16 Iunie 2024. Gemenii Au Multe Pe Cap, Astăzi Vin și Mai Multe și Toată Această Presiune Ar Putea Să îi Dea Peste Cap
Cine A Fost Lilith, Considerată Prima Femeie Din Lume, înaintea Evei

Despre bezea

Bezeaua este un amestec de albușuri bătute spumă și zahăr și este un desert popular și apreciat în lumea întreagă.

Spumoasă și albă ca zăpada, bezeaua este, de asemenea, un preparat fundamental în arta patiseriei, necesită multă atenție, răbdare și precizie, dar rezultatul va merita efortul.

Sursa de origine a bezelei a fost descoperită în Muzeul de Artă Culinară din Frankfurt, pe Main înainte de Al Doilea Război Mondial. Pe baza acestor documente (care au fost distruse în timpul războiului), originea bezelei este atribuită unui cofetar pe nume Gasparini, care ar fi făcut bezea în Meiringen, în jurul anului 1600. El însuși și-a numit apoi noua creație după orașul în care a lucrat.

Bezeaua și-a început marșul triumfal în toată Europa și a ajuns chiar și în Anglia, unde a fost numită „Kiss” de către regina Elisabeta I. Invenția lui Gasparini poate fi urmărită și în Franța, unde a fost servită regelui…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0