Regină a frumuseții, MUTILATĂ de estetician! Rusoaica nu mai poate închide ochii, după o operație de 3.500 de euro

HomeExterne

Regină a frumuseții, MUTILATĂ de estetician! Rusoaica nu mai poate închide ochii, după o operație de 3.500 de euro

Yulia Tarasevich, o fostă Regină a frumuseții din Rusia, acum în vârstă de 45 de ani, nu mai poate închide ochii și nici să zâmbească, după o i

Elicopterul președintelui Iranului, Ebrahim Raisi, a „aterizat forțat” în munți, anunță TEHERAN. Aeronava de negăsit încă
Ursula von der Leyen vizează un nou mandat la șefia Comisiei Europene / Candidatura ar putea fi aprobată la Congresul PPE de la București
Prima reacție a lui Vladimir Putin după moartea lui Prigojin: „A avut un parcurs dificil și a făcut greșeli grave” Prima reacție a lui Vladimir Putin după moartea lui Prigojin: „A avut un parcurs dificil și a făcut greșeli grave”

Yulia Tarasevich, o fostă Regină a frumuseții din Rusia, acum în vârstă de 45 de ani, nu mai poate închide ochii și nici să zâmbească, după o intervenție estetică pentru care a plătit 3.000 de lire sterline (3.500 de euro). Chirurgul care a mutilat-o a fost condamnat pentru neglijență, dar eliberat, ulterior.

O Regină a frumuseții a fost „desfigurată pe viață”, după o operație estetică de 3.500 de euro. Acum, femeia susține că justiția a neîndreptățit-o.

Yulia Tarasevich, câștigătoare a Miss Rusia International în urmă cu patru ani, „nu mai poate închide ochii și nici zâmbi”.

Chirurgul care a operat-o pe rusoaică a fost condamnat pentru neglijență și condamnat la trei ani de „restricție a libertăților”, dar a fost apoi eliberat, din cauza prescripției.

Tarasevich a primit o mică parte din despăgubirile de 300.000 de lire sterline, pe care le-a cerut în instanță, pentru operația eșuată din 2020.

„Legea…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0