Real Madrid i-a adus înlocuitor lui Karim Benzema pentru o sumă ridicolă! Atât trebuie să plătească și Gigi Becali pentru atacantul pe care îl vrea din Superliga. „A semnat!”

HomeSport

Real Madrid i-a adus înlocuitor lui Karim Benzema pentru o sumă ridicolă! Atât trebuie să plătească și Gigi Becali pentru atacantul pe care îl vrea din Superliga. „A semnat!”

Real Madrid i-a adus înlocuitor lui Karim Benzema pentru o sumă ridicolă, respectiv 500.000 de euro. Atât trebuie să plă

Blocați instagramul, acesta e chipul României! Zece imagini uluitoare cu tricolorii lui Edi Iordănescu pentru un album de colecție. Generația de Suflet la EURO 2024! EXCLUSIV
Panagiotis Tachtsidis, pus pe scandal după Universitatea Craiova
Andreea Bălan nu este dorită de părinții lui Victor Cornea

Real Madrid i-a adus înlocuitor lui Karim Benzema pentru o sumă ridicolă, respectiv 500.000 de euro. Atât trebuie să plătească și Gigi Becali pentru Mamadou Thiam, atacantul pe care vrea să îl transfere din Superliga, de la Universitatea Cluj.

Un nou transfer bifat de Real Madrid! Gruparea de pe Santiago Bernabeu i-a adus înlocuitor lui Karim Benzema pentru o sumă ridicolă

Real Madrid continuă să fie activă în ferestra de mercato din această vară, iar în cursul zilei de sâmbătă, 17 iunie, a bifat al treilea transfer.

După ce i-a adus pe Fran Garcia (fundaș, 23 de ani) și Jude Bellingham (milocaș, 19 ani), gruparea de pe Santiago Bernabeu i-a transferat un înlocuitor lui Karim Benzema, plecat în această vară în Arabia Saudită, la Al Ittihad. Atacantul pentru care au optat madrilenii vine din La Liga, iar în schimbul său a fost plătită o sumă ridicolă, care este des întâlnită și la nivelul Superligii.

Este vorba…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0