Reacția lui Marcel Ciolacu față de cele mai recente proteste

HomePolitică

Reacția lui Marcel Ciolacu față de cele mai recente proteste

Președintele Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, președintele Camerei Deputaților, a reiterat promisiunile făcute sindicaliștilor privi

Din 2024, Parlamentul European va avea mai mulți membri. 15 locuri au fost împărțite între 12 țări. Câti europarlamentari va avea România?
Nicușor Dan preferă dușurile calde, nu reci, și a scăpat ”porumbelul” la TV: ”Spune-i că-l bag în…”
Marcel Ciolacu rezolvă problema finanțării ONG-urilor / „Vom păstra transparența și predictibilitatea mecanismului de sponsorizări”

Președintele Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, președintele Camerei Deputaților, a reiterat promisiunile făcute sindicaliștilor privind majorările salariale din educație.

Marcel Ciolacu a declarat că liderii celor mai mari partide din coaliția de guvernare își asumă promisiunile făcute sindicaliștilor. Cabinetul a adoptat joi, 8 iunie, Memorandumul privind majorările salariale acordate personalului din Educație prin noua Lege a salarizării, pe fondul protestelor din ultima perioadă a cadrelor didactice.

„Este un acord pe care l-am semnat împreună cu dl prim ministru, care are și calitatea de președinte al Partidului Național Liberal, iar eu președinte al Partidului Social Democrat, în care ne-am asumat tot ce am promis – și am și făcut o parte – celor de la sindicate. Și cred că lucrurile așa se vor întâmpla, pentru că niciun om politic nu își permite, când își asumă un astfel de lucru, să facă altfel”, a declarat…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: