Reacția lui Hagi la moartea lui Pele: Fotbalul mondial a pierdut poate cea mai importantă personalitate

HomeSport

Reacția lui Hagi la moartea lui Pele: Fotbalul mondial a pierdut poate cea mai importantă personalitate

"O zi tristă pentru fotbalul mondial, care astăzi a pierdut poate cea mai importantă personalitate. A fost un model pentru mine de cum a jucat, a iubi

CFR Cluj e de neoprit pe piața transferurilor, iar Nelu Varga sparge banca pentru a lua titlul în Superliga! Cristi Balaj a anunțat noi achiziții pentru clubul din Gruia: „Vedem cum se vor integra”
Patrick Mouratoglou, variantă-șoc după ce Simona Halep a fost trădată de colegele din WTA
Budescu, companie ca să ia milioane de euro de la Al Shabab

„O zi tristă pentru fotbalul mondial, care astăzi a pierdut poate cea mai importantă personalitate. A fost un model pentru mine de cum a jucat, a iubit şi respectat fotbalul. A fost şi va rămâne Unic. Condoleanţe familiei, cu stimă şi respect”, a transmis Gheorghe Hagi pe pagina de Facebook a clubului Farul Constanţa.

Hagi a reacţionat şi pe contul său oficial de Facebook: ”Încă o veste tragică, după ce Maradona a plecat dintre noi acum 2 ani.

Toate gândurile mele merg spre familia lui Pele, către toţi cei apropiaţi lui, dar şi către toţi iubitorii fotbalului care suferă în aceste momente. Un geniu a plecat astăzi dintre noi… Sunt mândru că am avut ocazia să joc în meciul amical dintre Brazilia şi World Stars, la aniversarea de 50 de ani a lui Pele, în 1990. Odihneşte-te în pace, Pele!”

Fostul mare fotbalist brazilian Pele a încetat din viaţă la vârsta de 82 de ani, a anunţat, joi, una dintre fiicele sale, Kely Nascimento, citată de AFP. Pele s-a stins în spitalul Albert Einstein din Sao Paulo, unde era internat de o lună. Spitalul a precizat că decesul a survenit în urma ”cedării mai multor organe vitale”.

Singurul fotbalist cu trei titluri de campion mondial în palmares (1958, 1962, 1970), Pele era internat încă din 29 noiembrie pentru o reevaluare a tratamentului de chimioterapie contra unui cancer de colon diagnosticat în 2021 şi pentru tratarea unei infecţii respiratorii, scrie Agerpres

Pe 21 decembrie, echipa de medici a semnalat că tumoarea a avansat şi că Pele a avut nevoie de tratament intensiv din cauza disfuncţiilor la rinichi şi inimă.

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0