Reacția lui Hagi la moartea lui Pele: Fotbalul mondial a pierdut poate cea mai importantă personalitate

HomeSport

Reacția lui Hagi la moartea lui Pele: Fotbalul mondial a pierdut poate cea mai importantă personalitate

"O zi tristă pentru fotbalul mondial, care astăzi a pierdut poate cea mai importantă personalitate. A fost un model pentru mine de cum a jucat, a iubi

Ilie Dumitrescu și Marius Șumudică, atacuri devastatoare la adresa lui Budescu!
Dinamo, înfrângere dramatică pe terenul lui Sporting în EHF European League
Unirea Slobozia joacă cu CS Mioveni în prima etapă a play-off-ului Ligii 2

„O zi tristă pentru fotbalul mondial, care astăzi a pierdut poate cea mai importantă personalitate. A fost un model pentru mine de cum a jucat, a iubit şi respectat fotbalul. A fost şi va rămâne Unic. Condoleanţe familiei, cu stimă şi respect”, a transmis Gheorghe Hagi pe pagina de Facebook a clubului Farul Constanţa.

Hagi a reacţionat şi pe contul său oficial de Facebook: ”Încă o veste tragică, după ce Maradona a plecat dintre noi acum 2 ani.

Toate gândurile mele merg spre familia lui Pele, către toţi cei apropiaţi lui, dar şi către toţi iubitorii fotbalului care suferă în aceste momente. Un geniu a plecat astăzi dintre noi… Sunt mândru că am avut ocazia să joc în meciul amical dintre Brazilia şi World Stars, la aniversarea de 50 de ani a lui Pele, în 1990. Odihneşte-te în pace, Pele!”

Fostul mare fotbalist brazilian Pele a încetat din viaţă la vârsta de 82 de ani, a anunţat, joi, una dintre fiicele sale, Kely Nascimento, citată de AFP. Pele s-a stins în spitalul Albert Einstein din Sao Paulo, unde era internat de o lună. Spitalul a precizat că decesul a survenit în urma ”cedării mai multor organe vitale”.

Singurul fotbalist cu trei titluri de campion mondial în palmares (1958, 1962, 1970), Pele era internat încă din 29 noiembrie pentru o reevaluare a tratamentului de chimioterapie contra unui cancer de colon diagnosticat în 2021 şi pentru tratarea unei infecţii respiratorii, scrie Agerpres

Pe 21 decembrie, echipa de medici a semnalat că tumoarea a avansat şi că Pele a avut nevoie de tratament intensiv din cauza disfuncţiilor la rinichi şi inimă.

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0