Răzvan Onea a semnat contractul! Anunțul făcut de Rapid București

HomeSport

Răzvan Onea a semnat contractul! Anunțul făcut de Rapid București

În cursul zilei de miercuri, cei de la Rapid București au anunțat prin intermediul canalelor oficiale de comunicare fapt

Marius Șumudică, reacție categorică despre scandalul cu bașkanul lui Gaziantep din avion! „În primul rând, vreau să spun asta”
Dan Șucu continuă să transfere „renegații” lui Gigi Becali! Fotbalistul și-a dat acordul și semnează cu Rapid: azi e ziua decisivă!
Legendara Chris Evert intervine furibund în cazul Simona Halep, înaintea apelului de la TAS

În cursul zilei de miercuri, cei de la Rapid București au anunțat prin intermediul canalelor oficiale de comunicare faptul că Răzvan Onea a semnat un nou contract cu echipa antrenată în prezent de Adrian Mutu.

Răzvan Onea a semnat contractul! Anunțul făcut de Rapid București

Fundașul dreapta în vârstă de 25 de ani a reușit să impresioneze în anumite meciuri jucate în sezonul trecut pentru giuleșteni, motiv pentru care a fost acum răsplătit cu această prelungire a actualei înțelegeri.

Noul contract va fi valabil până la finalul sezonului 2024-2025, după cum au informat chiar cei de la Rapid, care au trecut în revistă cu această ocazie și cele mai importante borne înregistrate de Răzvan Onea în perioada petrecută de el în Giulești până în prezent.

„Răzvan Onea, fundașul nostru, a semnat prelungirea contractului cu Rapid până în 2025!

În vârstă de 25 de ani, Onea a venit în Giulești în 2021, de la…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0