Războiul din Ucraina, ziua 490

HomeExterne

Războiul din Ucraina, ziua 490

Războiul din Ucraina intră miercuri în ziua cu numărul 490, iar GÂNDUL vă prezintă cele mai importante evenimente din țara cu care România are

A murit Jacques Delors, fost preşedinte al Comisiei Europene
Cea mai mare rachetă din lume, lansată de SpaceX, a explodat la câteva minute de la plecarea de pe Pământ. Momentul exploziei
EXPLOZIE puternică într-un garaj subteran din Rotterdam

Războiul din Ucraina intră miercuri în ziua cu numărul 490, iar GÂNDUL vă prezintă cele mai importante evenimente din țara cu care România are cea mai mare graniță din flancul estic al NATO.

UPDATE 1: Alianța NATO este pregătită să se apere împotriva Rusiei și a Belarusului, afirmă Stoltenberg

Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a declarat că a fost transmis un mesaj clar Moscovei și Minskului că „NATO este pregătit din toate punctele de vedere pentru a proteja fiecare aliat, fiecare centimetru din teritoriul NATO”.

Stoltenberg a făcut aceste remarci în cadrul unei conferințe de presă comune, marți, la Haga, alături de liderii a șapte țări NATO.

Șeful NATO a declarat că alianța este pregătită să apere membrii împotriva Rusiei și a Belarusului și că evenimentele legate de rebeliunea Wagner sunt „chestiuni interne ale Rusiei”.

Întrebați de jurnaliști despre orice probleme de securitate care ar putea apărea în urma…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0