Războiul din Ucraina, ziua 490

HomeExterne

Războiul din Ucraina, ziua 490

Războiul din Ucraina intră miercuri în ziua cu numărul 490, iar GÂNDUL vă prezintă cele mai importante evenimente din țara cu care România are

Război Israel – Iran. Teheranul anunță: „Atacul nostru s-a încheiat”
MASACRU în Uganda. Copii arși de vii, băieții căsăpiți cu topoare, fetele răpite pentru a fi vândute. Cine sunt măcelarii
Amenințare cu bomba la Palatul Versailles

Războiul din Ucraina intră miercuri în ziua cu numărul 490, iar GÂNDUL vă prezintă cele mai importante evenimente din țara cu care România are cea mai mare graniță din flancul estic al NATO.

UPDATE 1: Alianța NATO este pregătită să se apere împotriva Rusiei și a Belarusului, afirmă Stoltenberg

Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a declarat că a fost transmis un mesaj clar Moscovei și Minskului că „NATO este pregătit din toate punctele de vedere pentru a proteja fiecare aliat, fiecare centimetru din teritoriul NATO”.

Stoltenberg a făcut aceste remarci în cadrul unei conferințe de presă comune, marți, la Haga, alături de liderii a șapte țări NATO.

Șeful NATO a declarat că alianța este pregătită să apere membrii împotriva Rusiei și a Belarusului și că evenimentele legate de rebeliunea Wagner sunt „chestiuni interne ale Rusiei”.

Întrebați de jurnaliști despre orice probleme de securitate care ar putea apărea în urma…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0