Războiul din Ucraina, ziua 490

HomeExterne

Războiul din Ucraina, ziua 490

Războiul din Ucraina intră vineri în ziua cu numărul 492, iar GÂNDUL vă prezintă cele mai importante evenimente din țara cu care România are ce

România a semnat acordul de colaborare cu Regatul Țărilor de Jos și Compania Lockheed Martin privind Centrul de pregătire F-16 din România
Top 10 cei mai bogați oameni din lume, în decembrie 2023 / Pe ce loc se află Elon Musk, conform Forbes
Cel mai gras om din lume a reușit să slăbească 330 de kilograme

Războiul din Ucraina intră vineri în ziua cu numărul 492, iar GÂNDUL vă prezintă cele mai importante evenimente din țara cu care România are cea mai mare graniță din flancul estic al NATO.

UPDATE 2: Ucraina organizează exerciții de răspuns la dezastre nucleare în apropierea centralei din Zaporojie

Ucraina a desfășurat exerciții de răspuns la dezastre nucleare în apropierea centralei nucleare Zaporojie, ocupată de Rusia, spun oficialii regionali.

Iuriy Malashko, guvernatorul regiunii din sudul Ucrainei care include centrala, a declarat că exercițiile din orașul Zaporojie și din districtul din jurul acestuia au fost menite să coordoneze răspunsul tuturor serviciilor la o „situație de urgență” la centrală, relatează Reuters.

Ucraina a acuzat luna aceasta Rusia că a planificat un atac „terorist” la centrală, care implică eliberarea de radiații. Moscova a negat acuzația.

Ambasadorul rus la ONU, Vassili Nebenzia, a declarat joi că a…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 1