PSD vrea să continue colaborarea cu UDMR la guvernare. Ce portofolii propune să le revină maghiarilor

HomePolitică

PSD vrea să continue colaborarea cu UDMR la guvernare. Ce portofolii propune să le revină maghiarilor

Partidul Social Democrat vrea să continue colaborarea în coaliția de guvernare cu Uniunea Democrată Maghiară din România, a declarat, duminică,

Pensiile sociale minime garantate, promulgate marți prin Decret de Lege de Klaus Iohannis
„PORTUL Constanța a fost un El Dorado 30 și ceva de ani”
Guvernul a decis. Lista alimentelor plafonate va fi mărită de la 14 la 21 de produse. Ce alimente se vor adăuga pe lista produselor plafonate?

Partidul Social Democrat vrea să continue colaborarea în coaliția de guvernare cu Uniunea Democrată Maghiară din România, a declarat, duminică, președintele PSD, Marcel Ciolacu, care va propune chiar partenerilor actuali două portofolii.

Marcel Ciolacu a precizat duminică, după o întâlnire cu mai mulți președinți de filiale din țară, că PSD vrea ca UDMR să rămână la guvernare și că va merge la la ședința de duminică seară, cu premierul Nicolae Ciucă și liderul Kelemen Hunor cu propunerea ca UDMR să ia ministerele Energiei și al Fondurilor Europene.

Portofoliile Energiei și Fondurilor Europene, deținute în prezent de PNL, iar UDMR are în prezent Ministerul Dezvoltării și Mediul.

„În primul rând, discuțiile au fost mult mai ample, inclusiv pe fiecare minister ce e de făcut, s-a intrat și pe programul de guvernare. A fost o discuție pentru a continua colaborarea cu UDMR, colegii mei sunt total de acord cu asta și s-a venit și cu…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: