PSD și PNL vor adopta noi măsuri fiscale. Iată soluțiile

HomePolitică

PSD și PNL vor adopta noi măsuri fiscale. Iată soluțiile

PSD și PNL vor să găsească soluții pentru a reduce deficitul bugetar. Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă vor veni fiecare în cadrul Coaliției cu p

Marcel Ciolacu îi aduce la București pe românii din Fâșia Gaza și pe familiile acestora / „În seara asta, vor dormi în siguranță”
VIDEO EXCLUSIV | Traian Băsescu a aterizat anonim pe Otopeni. Până și manipulatorii de calabalâc l-au ignorat pe „Petrov”
Alexandr Lukașenko, „transportat de urgență la spital” în Moscova

PSD și PNL vor să găsească soluții pentru a reduce deficitul bugetar. Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă vor veni fiecare în cadrul Coaliției cu propunerile care ar trebui să aducă mai mulți bani la bugetul de stat. Printre măsurile găsite de social democrați se numără reducerea cu 30% a numărul de secretari și subsecretari de stat, în timp ce PNL dorește o scădere de numai 20%.

Măsurile pe care Executivul ar vrea să le adopte săptămâna aceasta au rolul de a aduce deficitul bugetar sub ținta de 4,4% din PIB, pentru a respecta normele impuse prin PNRR.

Ce măsuri propune PSD pentru reducerea deficitului bugetar:

  • 1.Crearea cadrului legal pentru consorții/parteneriate de achiziții centralizate, la nivelul ministerelor cu OPC, precum și între UAT-uri județene și instituțiile publice subordonate din responsabilitatea altor UAT-uri (ex. achiziția de medicamente necesare funcționării spitalelor de către Consiliile Județene în parteneriat cu…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: