PSD îl acuză pe Drulă de ipocrizie. ”Să-i excludă din partid pe Clotilde Armand și Dominic Fritz”

HomePolitică

PSD îl acuză pe Drulă de ipocrizie. ”Să-i excludă din partid pe Clotilde Armand și Dominic Fritz”

Mai mulți parlamentari PSD au lansat, vineri, atacuri la adresa liderului USR, Cătălin Drulă, pe care îl acuză de atitudine ipocrită și duplic

ajutorul pentru Ucraina să rămână o prioritate de vârf pe agenda UE
UE se va destrăma dictează în domeniul legislației
Bogdan Ivan, ministrul Digitalizării, preia interimar portofoliul Ministerului Familiei

Mai mulți parlamentari PSD au lansat, vineri, atacuri la adresa liderului USR, Cătălin Drulă, pe care îl acuză de atitudine ipocrită și duplicitară. Reacțiile vin în urma comentariilor lui Cătălin Drulă, referitoare la demisia Gabrielei Firea.

Deputatul Gabriel Zetea a scris pe Facebook că premierul Marcel Ciolacu a avut curajul de a cere ca toți cei vinovați moral de ororile petrecute în ”azilele groazei” să facă un pas în spate.

USR știe ce înseamnă asumare, demnitate și responsabilitate, Drulă? Miniștrii PSD și-au dat demisiile de onoare, dar ”azile ale groazei” s-au descoperit și în Sectorul 1, și în Timișoara și în Brașov și în alte orașe cu primari și reprezentanți USR. Tu ai curajul, Drulă, să îți demiți penalii din partid și pe cei care au acoperit, cu bună știință, acțiuni antisociale împotriva unor vârstnici fără apărare?, i-a transmis Zetea lui Cătălin Drulă.

Fostul ministru al Apărării,…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: