Profesorii intră în a treia săptămână de grevă. Sindicaliștii, invitați la discuţii la minister

HomePolitică

Profesorii intră în a treia săptămână de grevă. Sindicaliștii, invitați la discuţii la minister

Profesorii au intrat în cea de-a treia săptămână de grevă. Sindicatele din Educaţie au fost chemate la discuţii, la Ministerul Educației, pentr

Nouă declarație controversată a lui CTP. Poate fi considerată fake news
„Reuşim ca, la 137 de ani, să dăm în folosinţă un pod nou şi modern”
USR anunță că atacă la CCR proiectul de lege privind măsurile fiscal-bugetare. Drulă: „Legea este un asasinat”

Profesorii au intrat în cea de-a treia săptămână de grevă. Sindicatele din Educaţie au fost chemate la discuţii, la Ministerul Educației, pentru stabilirea strategiei care se va adopta în perioada următoare.

„Suntem chemaţi la Ministerul Educaţiei, noi, elevii, părinţii, să vedem ce strategie se va adopta pentru perioada imediat următoare. Este perioada examenelor, iar pe partea de participare la examene nu se poate asigura resursa umană necesară nici pentru supraveghere, nici pentru corectură”, a declarat, marţi, preşedintele Federaţiei „Spiru Haret”, Marius Nistor.

Conform sursei citate, sindicaliştii din Educaţie vor organiza în ţară acţiuni de protest, majoritatea profesorilor fiind în continuare în grevă.

„Se organizează în continuare acţiuni de protest în ţară. O să vedem cu colegii de la FSLI dacă mai facem şi în Bucureşti”, a adăugat Nistor, pentru Agerpres.

Mai mult, Nistor a subliniat că era de datoria…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: