Primul „cap care cade” după scandalul din „azilele groazei”. Ministrul Muncii, Marius Budăi, a DEMISIONAT. Marcel Ciolacu: „Este reacția firească”

HomePolitică

Primul „cap care cade” după scandalul din „azilele groazei”. Ministrul Muncii, Marius Budăi, a DEMISIONAT. Marcel Ciolacu: „Este reacția firească”

Marius Budăi (PSD) și-a dat demisia din funcția de ministru al Muncii, au declarat surse politice pentru GÂNDUL. În ședința de guvern programat

FILMUL ZILEI. Marcel Ciolacu a trecut planul de reformare a statutului prin asumarea răspunderii
Guvernul poate dispune cum vrea de FONDUL de REZERVĂ. CCR a respins sesizarea USR şi Forţa Dreptei
România va deschide un nou punct de trecere a frontierei de stat cu Ungaria, între localitățile Beba Veche – Kübekháza

Marius Budăi (PSD) și-a dat demisia din funcția de ministru al Muncii, au declarat surse politice pentru GÂNDUL. În ședința de guvern programată joi, de la ora 11:00, urmează să anunțe acest lucru și în fața colegilor săi. Oficialul și-ar fi scris demisia după o discuție pe care a avut-o cu premierul Marcel Ciolacu.

UPDATE 11.00: Premierul Marcel Ciolacu a confirmat că a avut o discuție cu ministrul Muncii, care l-a anunțat că intenționează să își dea demisia.

„Am avut azi-dimineață o discuție cu dl. ministru al Muncii, care m-a anunțat despre decizia de a-și depune demisia. Este un gest de onoare pentru care îi mulțumesc și sunt convins că asta e reacția firească a unui decident politic în această criză. Este reacția firească în orice democrație consolidată a Europei”, a spus premierul, înainte de ședința de Guvern de joi.

Știrea inițială

Demisia vine pe fondul scandalului azilelor de bătrâni. Luni, 10 iulie,…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0