Preţurile la alimentele de bază nu au crescut cu 17,8% faţă de ianuarie 2023

HomePolitică

Preţurile la alimentele de bază nu au crescut cu 17,8% faţă de ianuarie 2023

Partidul Social Democrat afirmă, vineri, că preţurile la alimentele de bază nu au crescut cu 17,8% faţă de ianuarie 2023. Precizările formați

Gândul – RETROSPECTIVĂ 2023 | Dosarul Vaccinurilor. Ion Cristoiu: Este un dosar pe înțelesul tuturor
Marcel Ciolacu anunță SCHIMBAREA în România. „Să nu vă fie frică de reformă, va aduce lucruri bune” / Ce promisiune a făcut premierul la Timișoara
Guvernare până la final sau deloc / Marcel Ciolacu își va depune mandatul, dacă PNL se retrage

Partidul Social Democrat afirmă, vineri, că preţurile la alimentele de bază nu au crescut cu 17,8% faţă de ianuarie 2023.

Precizările formațiunii politice vin în contextul în care „un studiu, cu o metodologie îndoielnică, fără legătură cu evaluările statistice realizate de instituțiile statului român, promovează ideea că, în ianuarie, majorarea prețurilor la alimentele de bază a ajuns la aproximativ 18% față de perioada similară a anului trecut. Studiul a fost promovat de 2 site-uri, fără referințe clare statistice”.

PSD arată că, potrivit celor mai recente date ale Institutului Național de Statistică, „prețurile de consum ale produselor alimentare erau în luna decembrie 2023 mai mari cu 5,8% față de aceeași perioadă a anului precedent”.

PSD: Preţurile la alimentele de bază nu au crescut cu 17,8% faţă de ianuarie 2023

„Prețurile la produsele alimentare erau în luna decembrie mai mici cu -1,32% față de cele din…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0