Președintele Consiliului Județean Timiș a sărbătorit ziua județului cântând muzică populară

HomePolitică

Președintele Consiliului Județean Timiș a sărbătorit ziua județului cântând muzică populară

Alin Nica, președintele Consiliului Județean Timiș a sărbătorit vineri ziua județului cântând pentru cetățeni două melodii populare, la invitația Lil

Traficul pe Podul suspendat de la Brăila, reluat de la ora 13:00/ Trafic deschis între DN 2S – Brăila
Alexandr Lukașenko, „transportat de urgență la spital” în Moscova
Donald Trump e un om cu „greutate”. Dar, care este greutatea lui Trump? Schwarzenegger îl pune să alerge în jurul său

Alin Nica, președintele Consiliului Județean Timiș a sărbătorit vineri ziua județului cântând pentru cetățeni două melodii populare, la invitația Lilianei Laichici, directoarea Centrului de Cultură și Artă al Județului.

În urma recitalului de muzică populară oferit cetățenilor cu ocazia zilei județului, președintele Consiliului Județean Timiș, liberalul Alin Nica a mărturisit că a pe scenă l-au cuprins emoțiile:

”Am urcat pe scenă alături de Ansamblul Profesionist Banatul, pregătit să țin un discurs, însă, la invitația organizatorilor am acceptat să particip la un moment artistic inedit. Mărturisesc că am avut emoții, dar bucuria de a împărți scena cu artiști atât de minunați, m-a făcut să îndrăznesc.

Am cântat două melodii populare, una din Banat și una din Ardeal, iar legătură pe care am simțit-o cu publicul încă îmi dă energie! Mulțumesc pentru invitație Lilianei Laichici, directoarea Centrului de Cultură…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: