PPE salvează motoarele cu ardere interna

HomeExterne

PPE salvează motoarele cu ardere interna

Partidul Popular European (PPE) vrea revizuirea normelor privind emisiile automobilelor, astfel încât motoarele cu ardere internă să fie dispon

Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, în vizită la Washington, pe tema ajutării Ucrainei împotriva Rusiei
FBI, pus pe jar de cazul unui rus MISTERIOS, care a zburat fără documente din Europa în SUA. Ce s-a găsit asupra bărbatului „confuz”
Doi români au FURAT 2,5 kilometri de cabluri de cupru de cale ferată, în Belgia

Partidul Popular European (PPE) vrea revizuirea normelor privind emisiile automobilelor, astfel încât motoarele cu ardere internă să fie disponibile și după 2035. Grupul și-a reafirmat sprijinul față de obiectivele Uniunii Europene de a reduce gazele cu efect de seră, însă măsurile trebuie adaptate pe realitățile din teren.

Reducerea gazelor cu efect de seră 55% în următorul deceniu este planul pe termen lung al autorităților de la Bruxelles. În acest context, motoarele cu ardere internă vor fi înlocuite treptat cu cele electrice, non-poluante. Cu toate acestea, PPE consideră că măsurile Pactul verde european nu reflectă realitatea din țările membre și mulți cetățeni vor fi puși în situația să nu aibă o mașină cu care se pot deplasa, pentru că nu își permit una cu motor electric.

„Susţinem obiectivele climatice, vrem să le atingem cu mai puţină birocraţie şi cu mai multă deschidere tehnologică. Totodată, trebuie să…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0