Paul Stănescu aruncă „zarurile” pentru PSD. Care sunt previziunile

HomePolitică

Paul Stănescu aruncă „zarurile” pentru PSD. Care sunt previziunile

Paul Stănescu, secretarul general al PSD, face afirmații extrem de importante, în contextul unui an electoral definitoriu pentru următorii ani.

Nicolae Ciucă, despre anularea licitației de corvete multifuncționale: ”a escaladat atât de mult prețul, încât nu se poate”
Ministrul de Interne, Cătălin Predoiu, deschide subiectul Schengen la nivel de miniștri cu omologul său austriac. Următorul JAI e pe 28 seprembrie
Pensii, salarii și alegeri. Cum se împarte bugetul de stat în anul 2024?

Paul Stănescu, secretarul general al PSD, face afirmații extrem de importante, în contextul unui an electoral definitoriu pentru următorii ani. „Bătălia” politică este mare, iar „zarurile” sunt aruncate la scenă deschisă. Oficialul este de părere că formaţiunea care va câştiga toate cele patru rânduri de alegeri din acest an va conduce România timp de un deceniu, el spunând că PSD nu are „absolut nicio scuză” pentru a nu câştiga toate rundele de alegeri, făcând trimitere, în acest context, la funcţiile publice pe care le ocupă cei de la PSD la nivel judeţean.

De asemenea, el l-a felicitat pe Marcel Ciolacu ”pentru câtă răbdare are şi cum reuşeşte să împartă energia, dacă se poate, cu toţi cetăţenii din această ţară”.

„Eu cred că cine va câştiga toate aceste alegeri, toate patru rânduri de alegeri, subliniez lucrul ăsta, va conduce România zece ani”, a afirmat secretarul general al PSD sâmbătă, în…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0