„Până la sfârșitul săptămânii trebuie să avem un Guvern în deplinătatea responsabilităților”

HomePolitică

„Până la sfârșitul săptămânii trebuie să avem un Guvern în deplinătatea responsabilităților”

Președintele Partidului Național Liberal, Nicolae Ciucă, a declarat, luni, înainte de negocierile din Coaliție, că, până la sfârșitul săptămâni

Ciucă nu susține măsura cash
România este singura țară din UE care are țintă de deficit bugetar
Coaliția „Nicu și Marcel” agită apele în PNL / Conducerea liberală se reunește în ședință

Președintele Partidului Național Liberal, Nicolae Ciucă, a declarat, luni, înainte de negocierile din Coaliție, că, până la sfârșitul săptămânii, România trebuie să aibă un Guvern „în deplinătatea responsabilităților”.

După ce și-a anunțat demisia din funcția de premier, deschizând calea rocadei guvernamentale, Nicolae Ciucă a amintit că și-a încheiat mandatul odată cu soluționarea crizei din educație.

„Le mulțumim tuturor celor care ne-au sprijinit să putem să încheiăm acest mandat. A fost un mandat prin care am făcut tot ceea ce a depins de noi pentru a asigura stabilitatea și a ne arăta respectul față de obiectivele asumate.

Am încheiat mandatul, adevărat, cu soluționarea crizei din învățământ, dar și aici am dorit să arătăm că există toată disponibilitatea pentru a identifica cele mai bune soluții. Există responsabilitate față de ceea ce înseamnă rolul educației și recunoașterea rolul dascălilor în…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: