Ovidiu Burcă anunță nume noi la Dinamo

HomeSport

Ovidiu Burcă anunță nume noi la Dinamo

Ovidiu Burcă, antrenorul lui Dinamo, anunță că suporterii „câinilor” vor vedea transferuri în această vară, în ciuda int

Cum arată Milagros, cumnata lui Radu Drăgușin, cu origini în Guineea Ecuatorială
Reacția presei din Madrid, după ce Real s-a calificat în fața lui Manchester City, deși s-a apărat 120 de minute în propria jumătate de teren!
Fostul fotbalist de la Dinamo, în fața transferului carierei în Serie A!

Ovidiu Burcă, antrenorul lui Dinamo, anunță că suporterii „câinilor” vor vedea transferuri în această vară, în ciuda interdicției din partea FIFA.

Dinamo are transferurile blocate de FIFA în acest moment, din cauza memoriilor depuse de unii foști jucători ai clubului care își cer restanțele salariale, dar situația urmează să se schimbe cât de curând.

Conducerea „câinilor” lucrează la deblocarea acestei situații și, în paralel, la Dinamo s-a creionat deja o listă a fotbaliștilor doriți. Anunțul a fost făcut de antrenorul principal Ovidiu Burcă, prezent în studioul emisiunii EXCLUSIV DINAMO.

Dinamo are transferurile blocate de FIFA, dar Ovidiu Burcă anunță nume noi în „Groapă”: „Avem o listă!”

Ovidiu Burcă este conștient de faptul că Dinamo are nevoie de întăriri odată cu promovarea în Superliga. În ciuda faptului că s-a atașat emoțional de jucători, tehnicianul ca fi nevoit să renunțe…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0