„Ori e malefică ori e prostuță!”

HomeSport

„Ori e malefică ori e prostuță!”

Cazul de dopaj al Simonei Halep a fost analizat de Adrian Călin, CEO-ul companiei de cursuri online Docentix. Acesta a

Presa din Anglia dă verdictul despre România! Jurnaliştii de la The Sun văd naționala lui Iordănescu un adversar pentru „leii” lui Southgate
Eugen Trică, reacție halucinantă împotriva arbitrilor, după ce Botoșani a călcat în picioare Craiova cu 4-1! Acuzații grave, deși scorul a fost de maidan: „Plâng fanii noștri”
Jurnaliștii l-au „prins” pe Kylian Mbappe în… Camerun!

Cazul de dopaj al Simonei Halep a fost analizat de Adrian Călin, CEO-ul companiei de cursuri online Docentix. Acesta a explicat cele două variante posibile după suspendarea de patru ani primită de Halep.

Simona Halep este ori malefică” ori prostuță” în opinia CEO-ului român, care a încercat să deslușească ițele scandalului de dopaj în care este implicată cea mai bună jucătoare de tenis din istoria României.

Simona Halep, deconspirată de un CEO român: „Ori e malefică ori e prostuță!”

Totodată, Simona Halep a făcut greșeli de comunicare după suspendare: Simona Halep vine pe fondul ăsta în care noi nu știm să vorbim. Nu știm să arătăm că nu suntem niște semizei, ci niște oameni. Dacă acum ar veni și ar spune: ‘Oameni buni, îmi pare rău! Bă, am greșit! Pur și simplu am avut senzația că nu mai pot performa și am luat decizia să fac ceva’. Mi s-a părut că asta este decizia bună.

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0