O tânără dispărută în urmă cu 9 ani a fost găsită ZIDITĂ în pereții unei case din Spania

HomeExterne

O tânără dispărută în urmă cu 9 ani a fost găsită ZIDITĂ în pereții unei case din Spania

Un italian arestat în Spania, pentru că și-a înjunghiat mortal iubita, a recunoscut brusc și o altă crimă. În acest caz, polițiștii nu mai sper

Fostul premier David Cameron este noul MINISTRU de Externe
Cutremur cu magnitudinea 7,5 în Filipine
Volumul schimburilor comerciale globale tinde să scadă, în contextul fragmentării piețelor din cauza tensiunilor geopolitice

Un italian arestat în Spania, pentru că și-a înjunghiat mortal iubita, a recunoscut brusc și o altă crimă. În acest caz, polițiștii nu mai sperau să-l rezolve, dar mărturisirea bărbatului a schimbat radical cursul anchetei.

Cazul șocant a avut loc în Malaga, un oraș din sudul Spaniei, în urmă cu mai bine de 9 ani. Confesiunea sa a fost provocată de vederea, la întâmplare, a pozei fostei sale iubite pe unul din pereții secției de poliție, alături de alte cazuri nerezolvate.

În acel moment, bărbatul a recunoscut în fața autorităților că el ar fi omorât-o pe femeie, originară din Albania, care avea o relație cu criminalul, care era cu 23 de ani mai mare decât ea.

Mai mult, italianul le-a spus polițiștilor că nu doar a ucis-o pe fosta sa iubită, care era dispărută încă din 2014, ci i-a zidit cadavrul în apartamentul său din Spania.

Polițiștii au descoperit rămășițele victimei într-o cutie de lemn, care fusese zidită în unul…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: