”O primă listă de produse alimentare de bază a fost înaintată

HomePolitică

”O primă listă de produse alimentare de bază a fost înaintată

Ministrul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului a menționat la finalul ședinței de guvern de joi că există deja ”o primă listă de produse

În ce scenariu ar ataca Putin Polonia / Vladimir Putin respinge „comportamentul expansionist”, în interviul cu Carlson
Austria, în fine, şi-a schimbat poziţia în privinţa aderării României la Schengen. Urmează ”un teren al discuţiilor tehnice”
„Ținta este reducerea inflației la nivelul de 8% până în decembrie 2023”

Ministrul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului a menționat la finalul ședinței de guvern de joi că există deja ”o primă listă de produse alimentare de bază a fost înaintată de către marile lanţuri de magazine”, în ceea ce privește reducerea preţurilor la alimentele de bază. Acesta a menționat și că producătorii nu vor fi obligaţi să îşi plafoneze adaosul comercial.

Radu Oprea a menționat faptul că ”vestea bună pentru cetăţenii României este că o primă listă de produse alimentare de bază a fost înaintată de către marile lanţuri de magazine, de către marii retaileri, şi că acest dialog continuă, astfel încât în cel mai scurt timp să venim în faţa opiniei publice cu rezultatele concrete ale acestui dialog. Dialogul întotdeauna aduce şi rezultate bune”.

Întrebat de reproteri, ministrul PSD susține că producătorii nu vor fi obligaţi să îşi plafoneze adaosul comercial:

„Înseamnă că nu vor fi afectaţi….

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0