O instructoare de parașutism și-a filmat propria MOARTE

HomeExterne

O instructoare de parașutism și-a filmat propria MOARTE

O instructoare de parașutism și-a filmat propria moarte, cu o cameră GoPro, după ce parașuta nu s-a deschis în timpul unei căderi libere de 12.

România primește 288 de milioane de euro de la UE pentru tranziția energetică
Kim Jong-un este în drum spre Putin, într-un tren BLINDAT. Kremlinul a confirmat întâlnirea
”Au cel mai mare potențial de a protesta împotriva regimului”

O instructoare de parașutism și-a filmat propria moarte, cu o cameră GoPro, după ce parașuta nu s-a deschis în timpul unei căderi libere de 12.000 de metri, informează presa britanică.

Sergentul Rachel Fisk, în vârstă de 32 de ani, a căzut în prăpastie și a murit izbindu-se de pământ cu viteza de 120 km/h.

„A fost un accident ciudat, o tragedie absolută. Nu-mi place să mă gândesc care au fost ultimele gânduri ale lui Rachel”, au declarat surse din rândul parașutiștilor profesioniști.

O anchetă militară, ajutată de imaginile filmate cu o cameră GoPro atașată la casca sergentului Fisk, a dezvăluit acum ce a mers prost în timpul saltului.

Respectiva filmare, care nu a fost făcută publică, servește drept material didactic pentru a corecta erorile în timpul unui zbor.

Sergent Rachel Fisk / FOTO – Profimedia

În ziua accidentului tragic, sergentul Fisk conducea un exercițiu cu personalul de catering de la Royal Air Force (RAF) Marham…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0