O femeie a furat peste un milion de euro de la locul de muncă. A trimis banii unui bărbat întâlnit pe internet

HomeExterne

O femeie a furat peste un milion de euro de la locul de muncă. A trimis banii unui bărbat întâlnit pe internet

Manjit Singh, în vârstă de 60 de ani, a fost condamnată la închisoare pentru că a furat un milion de lire sterline de la locul de muncă și a tr

LIVE TEXT | Război în Israel. Israelul va permite intrarea de ajutoare umanitare în Fâșia Gaza dinspre Egipt
Kievul şi Odesa, atacate cu drone înaintea summit-ului NATO de la Vilnius
Ucraina: Barajul hidrocentralei Kahovka a fost distrus. Peste 16.000 de oameni sunt în pericol / Nu există un pericol iminent la Zaporojie

Manjit Singh, în vârstă de 60 de ani, a fost condamnată la închisoare pentru că a furat un milion de lire sterline de la locul de muncă și a trimis banii unui bărbat cunoscut cu ajutorul unei aplicații de întâlniri. „Iubitul” nici măcar nu există în realitate și, deocamdată, nu este vizat de ancheta poliției.

O femeie a furat aproape 1 milion de lire sterline de la angajatorul ei și a trimis banii unui bărbat care nu există, după ce a căzut victima unei fraude amoroase.

Manjit Singh a luat suma uriașă de la firma de avocați pentru care lucra și a transferat fondurile în contul bancar al unui presupus iubit pe nume Ravi Jani pe care l-a cunoscut pe un site de întâlniri.

Cu toate acestea, conform autorităților, „iubitul” femeii este unul fictiv, pentru că ea a fost păcălită de o persoană cunoscută pe internet. Până acum, escrocul nu a fost urmărit de poliție.

Femeia, în vârstă de 60 de ani, a lucrat pentru Lei Dat și Baig…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: