O artistă populară pe rețelele de socializare a MURIT, la doar 21 de ani, într-un grav accident rutier

HomeExterne

O artistă populară pe rețelele de socializare a MURIT, la doar 21 de ani, într-un grav accident rutier

Anais Robin, o cântăreață populară din Franţa, a murit la doar 21 de ani, într-un grav accident rutier. Artista era foarte apreciată pe reţelel

Macron respinge acuzațiile ”AMENINȚĂTOARE” ale Rusiei privind implicarea Occidentului în atacul din Moscova
Viktor Orban prelungește din nou starea de urgență, provocată de imigranți, în Ungaria. La ce-i folosește criza liderului de la Budapesta
NASA a identificat un „obiect ciudat” care se deplasa cu viteză deasupra suprafeței Lunii. Care este explicația

Anais Robin, o cântăreață populară din Franţa, a murit la doar 21 de ani, într-un grav accident rutier. Artista era foarte apreciată pe reţelele de socializare, iar cariera sa muzicală era în plină ascensiune.

Tragedia a avut lo sâmbătă, în jurul orei 4 dimineața, în orașul Baisieux, atunci când mașina tinerei a lovit un copac de pe marginea drumului.

Pompierii din Villeneuve-d’Ascq (Nord) și o echipă de medici au intervenit de urgență, dar nu au mai putut face nimic decât să constate decestul artistei, scrie Le Parisien.

Anais abia îşi lansase cariera muzicală, videoclipul său – „Un Autre” – acumulând 1,8 milioane de vizualizări pe YouTube în doar opt luni.

Mai mult, tânăra a fost foarte populară pe rețelele de socializare, cu aproape 500.000 de abonați pe TikTok și 140.000 pe Instagram.

Echipa de producție a cântăreței a ținut să-i aducă un omagiu, într-un mesaj emoţionant difuzat duminică.

„Anais a fost o…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0