Nume noi și surpriză la „rotativa” guvernamentală

HomePolitică

Nume noi și surpriză la „rotativa” guvernamentală

Zile de foc în politica românească. Rotația guvernamentală a încins spiritele și a sporit negocierile pentru formarea Guvernului Ciolacu. Lider

Bucureștiul, un ORAȘ BLOCAT!. Nicușor Dan a reușit să blocheze atât dezvoltarea orașului, cât și traficul rutier”
Marcel Ciolacu, mesaj de apreciere către Administraţia SUA odată cu ADOPTAREA Strategiei privind Marea Neagră
SURSE | Guvernul are în plan 2 rectificări bugetare până la finalul anului. Cei mai mulți bani vor merge la Dezvoltare și Transporturi SURSE

Zile de foc în politica românească. Rotația guvernamentală a încins spiritele și a sporit negocierile pentru formarea Guvernului Ciolacu. Liderii coaliției s-au reunit marți pentru a vota lista miniștrilor și programul de guvernare pentru noul guvern din celebra „rotativă” guvernamentală. Marea surpriză este UDMR, președintele Kelemen Hunor declarând că negocierile cu PNL pentru ministerele din Guvernul Ciolacu au eșuat, nereușind să ajungă la un consens.

Premierul desemnat, Marcel Ciolacu, a afirmat că până joi noul guvern ar trebui să obţină votul de învestitură în Parlament, urmând ca apoi membrii Executivului să depună jurământul.

Consiliul Politic Național al PSD a stabilit marți, la Palatul Parlamentului, numele miniștrilor care vor face parte din Guvernul Marcel Ciolacu.

”Am votat ambele variante şi cu prezenţa UDMR la guvernare şi fără UDMR la guvernare”, a anunţat Marcel Ciolacu.

Acesta a precizat că, în acest…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: