„Nu poate juca în fața lor, să plece să joace”

HomeSport

„Nu poate juca în fața lor, să plece să joace”

Nici nu a început bine sezonul și deja Gigi Becali i-a pregătit bagajele de plecare unui titular din Supercupa României. FCSB a început în f

Meciurile din barajul de promovare în Liga 3
Dezvăluirea cutremurătoare a lui Ionuț Chirilă despre dialogul șocant pe care l-a avut cu Cătălin Hîldan, cu o lună și jumătate înainte ca fotbalistul să moară! „Nu ştiu ce bagă ăştia în noi, domn profesor, că uite aşa stăm cu perfuzii! Jumătate de oră înainte și jumătate de oră după”
Totul pentru Mondiale! Carmen Cartaș a preluat echipa echipa națională U18 a României

Nici nu a început bine sezonul și deja Gigi Becali i-a pregătit bagajele de plecare unui titular din Supercupa României.

FCSB a început în forță noul sezon cu o victorie la scor de neprezentare în Supercupa României cu Corvinul Hunedoara, 3-0. Elias Charalambous nu s-a putut baza pe trei titulari trimiși la EURO 2024, dar a pus la treabă noile transferuri din această vară. Gigi Becali a anunțat că nu se va mai baza în acest sezon pe Eduard Radaslavescu.

Gigi Becali a anunțat deja prima plecare de la FCSB: „Nu poate să joace în fața lui Musi sau în fața lui Tavi”

FCSB a început noul sezon fără Darius Olaru, Adrian Șut și Ștefan Târnovanu, jucători proaspăt reveniți de la EURO 2024. Florinel Coman a fost transferat deja în Qatar așa că roș-albaștri îl pierd pe cel mai important jucător înainte de primul tur preliminar al Ligii Campionilor.

În partida cu Corvinul Hunedoara, Elias Charalambous l-a titularizat pe Eduard…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0