Nu cred că se va face rotația în Guvern cât timp e grevă!

HomePolitică

Nu cred că se va face rotația în Guvern cât timp e grevă!

În mod normal, vineri, 26 mai, ar fi trebuit începută procedura rotației la nivelul Guvernului, însă șeful statului a transmis că acest lucru n

„Pentru unele doamne nu a fost sărbătoare. În familii s-au petrecut adevărate tragedii”
PSD București îl acuză pe Nicușor Dan că nu se implică în cazul Greenfield. Cu ce se ocupă primarul general
Antony Blinken s-a întâlnit cu liderul palestinian Mahmoud Abbas la Amman: „Hamas nu susține dreptul poporului palestinian la demnitate”

În mod normal, vineri, 26 mai, ar fi trebuit începută procedura rotației la nivelul Guvernului, însă șeful statului a transmis că acest lucru nu pare posibil atât timp cât există o grevă în sistemul de învățământ.

„Nu cred că se va face rotația în timpul unor negocieri”, a transmis Klaus Iohannis.

Iohannis: „Este, totuşi, destul de complicat”

Preşedintele a declarat că Guvernul şi coaliţia trebuie să continue negocierile cu sindicatele din învăţământ și să rezolve această criză înainte de a trece mai departe, la demararea procedurii legate de rotația la nivelul Guvernului.

În mod normal, mâine (n.r. – vineri, 26 mai) ar trebui să înceapă procedura, asta în condiţiile în care greva din învăţământ se finalizează. Vom vedea. (…) Este nevoie ca Guvernul şi coaliţia, la modul general, să negocieze în continuare cu sindicatele până se găseşte o soluţie”, a transmis președintele.

„Nu cred că se va…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 1