Nicolae Dică îl desființează pe Denis Alibec, fostul său jucător

HomeSport

Nicolae Dică îl desființează pe Denis Alibec, fostul său jucător

Denis Alibec, campion al României cu Farul, a reușit să facă cel mai bun sezon din cariera sa, însă Nicolae Dică, fostul

„În ciuda a tot ce ai făcut pentru ei, în final te vor urî”
Albion Rrahmani i-a cucerit iremediabil pe giuleșteni!
Farul joacă la Tiraspol sub cod galben de alertă teroristă

Denis Alibec, campion al României cu Farul, a reușit să facă cel mai bun sezon din cariera sa, însă Nicolae Dică, fostul său antrenor de la FCSB, i-a criticat dur inconstanța.

Nicolae Dică nu-l iartă pe Denis Alibec pentru perioada slabă de la FCSB: „Nu a ştiut să ţină ștacheta sus! Gândirea lui trebuia să fie alta”

Denis Alibec a traversat cea mai bună formă din cariera sa și a reușit să câștige titlul cu Farul Constanța. Totuși, Nicolae Dică, fostul său antrenor de la FCSB, nu a uitat altercațiile cu acesta și a ținut să-i spună că nu a știut să fie constant și să „mențină ștacheta sus”.

„Când a venit la Farul, pe Alibec nu îl lua nimeni la Liga 1. L-a luat Hagi pentru că îl știa. S-a ridicat, după când s-a văzut jos. S-a ridicat din nou, după iar a dat cu capul de tavan. De fiecare dată când s-a ridicat, el nu a ştiut să ţină ștacheta sus. Gândirea lui trebuia să fie alta! Să…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0