Niciun kilogram de grâu ucrainean nu va rămâne în România

HomePolitică

Niciun kilogram de grâu ucrainean nu va rămâne în România

Premierul Marcel Ciolacu a fost prezent, joi seara, la Realitatea PLUS, unde a fost întrebat despre impactul pe care ajutoarele acordate Ucrain

TAIFUNUL ”Clotilde Armand” | Fost ministru al Economiei, despre toaletarea copacilor din Sectorul 1: ”Efectul devastator al unui management bezmetic”
Analizăm scoaterea lor din zona urbană
Ce buget va avea Ministerul Transporturilor anul viitor? / Sorin Grindeanu: Știu să negociez, credeți-mă

Premierul Marcel Ciolacu a fost prezent, joi seara, la Realitatea PLUS, unde a fost întrebat despre impactul pe care ajutoarele acordate Ucrainei îl au asupra României.

Pus în fața întrebării dacă Ucraina „umilește România”, șeful Guvernului a explicat că nu este cazul unei asemenea întrebări.

„Cu ce ne umilește Ucraina? Eu tot ce am discutat, atât cu președintele Zelenski, cu cât și cu prim-ministrul Ucrainei, cu toții ne-am ținut de cuvânt. Am solicitat să termine cu limba moldovenească și știți foarte bine că am făcut o ședință de Guvern comună unde s-a decis acest lucru și pe urmă a trecut și prin Parlament. În ceea ce privește legea minorităților, vreau să vă spun, au făcut un import de know-how legislativ pe legislația românească, una dintre cele mai bune legislații din Uniunea Europeană.

Companiile tranzitează România, am un acord cu Guvernul Ucrainei. Știți foarte bine. Eu știu că Ciolacu trebuie să…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0