Ne-am îndeplinit toate obiectivele la summitul NATO. România va avea un hub regional de antrenament

HomePolitică

Ne-am îndeplinit toate obiectivele la summitul NATO. România va avea un hub regional de antrenament

La finalul summitului NATO de la Vilnius, președintele Iohannis a afirmat că România și-a îndeplinit, „și de data aceasta”, toate obiectivele a

România va fi cel mai mare producător de gaze din UE
Liderii lumii și-au dat întâlnire la New Dehli. Cine sunt marii absenți de la summitul G20? Volodimir Zelenski nu a fost invitat
Un protestatar s-a suit pe clădirea Ministerului Sănătății. Alexandru Rafila îl acuză pe George Simion de dezinformare la protestul AUR Unul dintre protestatari s-a suit pe clădirea ministerului.

La finalul summitului NATO de la Vilnius, președintele Iohannis a afirmat că România și-a îndeplinit, „și de data aceasta”, toate obiectivele asumate.

Iohannis a menționat noile planuri regionale de apărare, adoptate de NATO, care oferă o securitate întărită și pentru România, conform declarațiilor lui Iohannis.

Pregătirea piloților pentru F-16 începe, în august, în România

În ceea ce privește postura NATO de descurajare și apărare, în mod cert facem un pas decisiv în direcția consolidării securității Aliate: am adoptat noi planuri de apărare ale NATO, care oferă cel mai înalt nivel de securitate pentru Flancul Estic, la Marea Neagră, inclusiv pentru România. Astfel, pentru orice amenințare de securitate care ar putea afecta România, Alianța are un răspuns pe măsură pregătit.

NATO a fost de acord cu propunerea înaintată de România, privind crearea unui centru de pregătire pentru piloții F-16

Am decis să constituim în…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 3