Mucegai în Borcanul Cu Gem – Ce E De Făcut

HomeLifestyle

Mucegai în Borcanul Cu Gem – Ce E De Făcut

De ce apare mucegai în borcanul cu gem Mulți dintre noi avem măcar un borcan de gem sau dulceață în cămară sau în frigider și majoritatea apreciază

Horoscop Urania Săptămânal Pentru Gemeni. Previziuni Pentru Perioada 20 – 26 Ianuarie 2024
La Ce Vârstă Sunt Oamenii Cei Mai Fericiți
INTERVIU. „Punk Rock”, Un Spectacol Anti-tot Despre Problemele Adolescenților: „Nu Educă Părinții, Dar Le Arată Prin Ce Trec Copiii Lor Acum”

De ce apare mucegai în borcanul cu gem

Mulți dintre noi avem măcar un borcan de gem sau dulceață în cămară sau în frigider și majoritatea apreciază măcar un sortiment de gemuri pe care abia așteaptă să-l consume cu unt sau cu clătite. Așa că, în mod firesc, nimănui nu-i convine ca atunci când își deschide borcanul preferat de gem să constate că are mucegai la suprafață.

Mucegai în borcanul cu gem apare atunci când sporii de mucegai intră în contact cu umiditatea din interiorul borcanului de gem. Acest lucru se întâmplă cel mai adesea cu un borcan care a fost deschis anterior sau în cazul în care borcanele nu au fost sterilizate corespunzător înainte ca dulceața să fie turnată și sigilată.

Sporii de mucegai sunt prezenți în aerul din jurul nostru, în cantitate mică. Asta înseamnă că de fiecare dată când deschideți borcanul expuneți conținutul acestuia la sporii de mucegai. Aceștia sunt atrași de umiditate, așa că dacă…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0