Motivul sinistru pentru care un restaurant trebuie să plătească salariaților 140.000 de dolari

HomeExterne

Motivul sinistru pentru care un restaurant trebuie să plătească salariaților 140.000 de dolari

Un restaurant din California a fost obligat să plătească despăgubiri și salarii compensatorii în valoare de 140.000 de dolari salariaților, dup

O femeie din CANADA susține că a surprins în imagini două femei dezbrăcate care ar fi mâncat din cadavrul unui cerb
Doi români au FURAT 2,5 kilometri de cabluri de cupru de cale ferată, în Belgia
Arnold Schwarzenegger, PENTRU PRIMA DATĂ într-un serial TV. Când va avea premiera ”FUBAR”, care îl are ca personaj principal pe renumitul actor

Un restaurant din California a fost obligat să plătească despăgubiri și salarii compensatorii în valoare de 140.000 de dolari salariaților, după ce a angajat un fals preot pentru a-i determina pe angajați să-și „mărturisească păcatele”.

Departamentul american al Muncii a declarat că un angajat a mărturisit că proprietarul Che Garibaldi, care deține două locații ale Taqueria Garibaldi din nordul Californiei, a angajat un preot fals pentru a afla păcatele personalului muncitor în timpul orelor de lucru.

„Sub jurământ, un angajat al Taqueria Garibaldi a explicat cum restaurantul a angajat un presupus preot pentru a le afla ‘păcatele’ de la locul de muncă, în timp ce alți angajați au relatat că un manager a afirmat în mod fals că problemele legate de imigrație vor fi ridicate de ancheta departamentului”, a declarat, în comunicat, procurorul regional al Ministerului Muncii, Marc Pilotin.

Dioceza Catolică din Sacramento a confirmat…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: