Moartea Anastasiei să nu fi fost degeaba, să nu fie încă o cifră

HomePolitică

Moartea Anastasiei să nu fi fost degeaba, să nu fie încă o cifră

Marcel Ciolacu a făcut un apel la societatea civilă și mass media să promoveze Legea Anastasia. Premierul a participat luni la dezbaterea proie

Se pune lacăt pe cheltuielile de la stat. De unde face Guvernul rost de bani, pe ultima sută de metri?
Președintele Consiliului European susține aderarea României la Schengen
Nume noi și surpriză la „rotativa” guvernamentală

Marcel Ciolacu a făcut un apel la societatea civilă și mass media să promoveze Legea Anastasia. Premierul a participat luni la dezbaterea proiectului de lege, într-un eveniment organizat la Palatul Victoria. 

Nu ne dorim să fim în sufletul tatălui Anastasiei, și-a început discursul premierul României, care a mulțumit ONG-urilor, elevilor și studenților, dar și fostului premier Călin Popescu Tăriceanu.

Nu ne dorim să fim în sufletul lui (n.r. tatăl Anastasiei) după pierderea avută, care a găsit puterea să se implice și să ridice acest caz ca să-l vedem cu toții în adevărata lumină a faptului că era cazul să înăsprim legislația dacă vei conduce fără carnet, dacă vei conduce sub influența alcoolului și dacă vei conduce după ce ai consumat droguri.

Premierul găsește motto-ul campaniei foarte bun: „Fii curat la volan” și transmite că nu este un demers politic, de fațadă.

Pierderea familiei, decesul Anastasiei, să nu fie…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0