Ministrul Mediului anunță că închiderea gropilor de gunoi este o prioritate

HomePolitică

Ministrul Mediului anunță că închiderea gropilor de gunoi este o prioritate

Ministrul Mediului, Mircea Fechet a menționat la finalul ședinței de Guvern de vineri că închiderea gropilor de gunoi este prioritară. Aceasta

Nou depozit de legume și fructe la Cervenia / Florin Barbu s-a întâlnit cu legumicultorii din Teleorman
Marcel Ciolacu, după ce a vizitat un magazin ”OUG privind limitarea adaosurilor comerciale la produsele de bază începe să-și producă efectele”
Victor Ponta, despre întâlnirea dintre premier și Viktor Orban: „Foarte bine a făcut Ciolacu. Multe decizii se iau și pe relații personale”

Ministrul Mediului, Mircea Fechet a menționat la finalul ședinței de Guvern de vineri că închiderea gropilor de gunoi este prioritară. Aceasta ar trebui realizată până la 31 decembrie 2023, altfel România ar putea plăti daune de 60 de milioane de euro.

Mircea Fechet a explicat vineri care este calendarul în care statul român ar trebui să se încadreze în ceea ce privește închiderea gropilor de gunoi, pentru a nu plăti daune colosale:

”Cauza C301, o cauză celebră deja, în care statul român a fost condamnat şi în legătură cu care avem o nouă procedură în faţa Curţii Europene de Justiţie pentru nepunerea în executare a dispoziţiilor hotărârii iniţiale. Calendarul estimat într-adevăr este 31 decembrie 2023. În legătură cu această cauză, vreau să vă spun că este o preocupare principală a mea, alături de sistemul de garanţie – returnare, alături de investiţiile din PNRR, pe care nu trebuie să le ratăm, această cauză unde…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: