Ministerul Agriculturii anunță că a pus în transparență proiectul

HomePolitică

Ministerul Agriculturii anunță că a pus în transparență proiectul

Ministerul Agriculturii, a publicat miercuri dimineața, proiectul de Ordonanță de Urgență (OUG) privind mecanismul de autorizare a operatorilor

Marcel Ciolacu stinge tensiunile de la casele de pensii / Premierul ajunge la un acord cu sindicatele
Horia Tomescu, două demisii în aceeași zi. Care este motivul
Statul român nu lasă pe nimeni în urmă / Guvernul pregătește un act normativ pentru cei care nu mai au rude în țară

Ministerul Agriculturii, a publicat miercuri dimineața, proiectul de Ordonanță de Urgență (OUG) privind mecanismul de autorizare a operatorilor români pentru importul de grâu, porumb, semințe de floarea soarelui și de rapiță din Ucraina și din Republica Moldova.

Fermierii români vor putea importa grâne din Ucraina și Republica Moldova numai dacă depun o cerere de autorizare pentru importul produselor cerealiere din țările vecine. Mai exact, se introduce un mecanism de autorizare a operatorilor economici români pentru a permite importul a patru produse: grâu, porumb, semințe de floarea soarelui și de rapiță.

Importurile de cereale din Ucraina și Republica Moldova vor fi permise doar fermierilor și procesatorilor români și vor fi posibile doar pe bază de licență. Așa cum am promis, protejăm producția românească și munca fermierilor români, a scris ministrul Florin Barbu.

Proiectul de act normativ, publicat pe site-ul Ministerului…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: