Meciurile din barajul de promovare în Liga 3

HomeSport

Meciurile din barajul de promovare în Liga 3

CS Academica Recea și ACS Hamangia Baia sunt, în urma rezultatelor înregistrate duminică după amiază, ultimele campioane județene decise în

Gigi Becali, reacție incredibilă împotriva lui Dorin Rotariu și dezvăluire șocantă despre Meme Stoica
Alain Giresse, selecționerul Kosovo are surprize pentru România
Marius Tucă Show începe luni, 16 octombrie, de la ora 20.00, live pe gandul.ro. Invitat: Adrian Năstase

CS Academica Recea și ACS Hamangia Baia sunt, în urma rezultatelor înregistrate duminică după amiază, ultimele campioane județene decise în această vară, ele urmând să reprezinte Maramureșul și Tulcea în barajul de promovare în Liga 3.

Cu o zi înainte, sâmbătă, județele Caraș-Severin, Vâlcea, Argeș, Dolj, Ilfov și Giurgiu au tras linie și și-au aflat campioana din sezonul 2022-2023, respectiv reprezentanta lor în baraj.

Duminică, 11 iunie, era data limită la care AJF-urile și AMFB-ul erau obligate să comunice în scris către Departamentul Competiţii al Federației Române de Fotbal numele campioanei Ligii a 4-a, adică echipa calificată în barajul de accedere în Liga 3.

În acest moment sunt cunoscute toate cele 21 de dueluri care vor decide promovatele în noua ediție a Ligii 3, sezonul 2023-2024.

Comuna maramureșeană Recea este aproape să aibă din nou echipă în Liga 3, pe CS Academica Recea. Momentan, aceasta este doar…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0