Marcel Ciolacu despre pensiile speciale: Îmi mențin părerea că e necesară o REFORMĂ și o voi duce până la capăt

HomePolitică

Marcel Ciolacu despre pensiile speciale: Îmi mențin părerea că e necesară o REFORMĂ și o voi duce până la capăt

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat miercuri că îşi menţine părerea că în privinţa pensiilor speciale trebuie o reformă şi a afirmat c

„România este alături de partenerul nostru strategic”
România vs Austria la Curtea de Justiție a Uniunii Europene? Răzvan Nicolescu: „Este un demers cu șanse mari de reușită”
Marcel Ciolacu, despre intrarea în vigoare a pachetului de măsuri fiscale: Odată cu promulgarea legii

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat miercuri că îşi menţine părerea că în privinţa pensiilor speciale trebuie o reformă şi a afirmat că va duce această reformă „până la capăt”.

Întrebat, la Palatul Parlamentului, dacă noile propuneri la legea pensiilor speciale ar trebui să nu se aplice pentru pensiile care sunt în plată, aşa cum susţin anumite persoane, Ciolacu a spus: „În această poziţie înseamnă că nu mai vorbim de o reformă, iar eu îmi menţin părerea că trebuie o reformă şi am să o duc până la capăt”.

El a adăugat că este posibil ca amendamentele depuse la pensiile speciale să fie modificate în Parlament.

Deputaţii din Comisia pentru muncă au început, marţi, dezbaterile asupra proiectului privind pensiile speciale, preşedintele comisiei, Adrian Solomon, precizând că, în termen de maxim 10 zile, ministerele vor trimite punctele de vedere privind modificările propuse la proiect, tot atunci fiind…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 1