Marcel Ciolacu: CERERILE sindicatelor din Educație „au intrat într-o matcă sustenabilă”

HomePolitică

Marcel Ciolacu: CERERILE sindicatelor din Educație „au intrat într-o matcă sustenabilă”

Președintele Camerei Deputaților, liderul PSD Marcel Ciolacu, a declarat, miercuri, la Parlament, că cererile sindicatelor din Educație „au int

Motivarea „ALEGERILOR din 9 iunie”, în transparență decizională
Europarlamentarul Cristian Terheș: „Ca să schimbi mecanismele UE, trebuie să schimbi tratatele. Acolo deschizi o cutie a Pandorei”
„Dacă ajung președinte fac un referendum cu 200 de subiecte”

Președintele Camerei Deputaților, liderul PSD Marcel Ciolacu, a declarat, miercuri, la Parlament, că cererile sindicatelor din Educație „au intrat într-o matcă sustenabilă”. Afirmațiile vin după ce liderii sindicali au apreciat că noua propunere anunțată de Guvern, și anume o creștere salarială cu 1.000 lei brut lunar pentru personalul didactic li cu 400 lei pentru cel auxiliar, este „o variantă îmbunătățită”.

Marcel Ciolacu a precizat că nu a participat la negocierile de miercuri de la Guvern pentru că a dorit să aibă „o implicare instituțională”.

„Cred că trebuie să fim în conștienți că în acest moment profesorii au fost primii îndreptățiți. Anvelopa va rămâne o discuție pe care o vom avea cu Comisia (Europeană, n.red.) pentru legea salarizării pe care o avem ca jalon de închis până la 1 ianuarie. În acest moment ne-am elucidat fiecare ce dorește și ce se poate. Erau la un moment dat cereri care nu puteau fi…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 1