Marcel Ciolacu cere ajutorul Băncii Măndiale pentru finalizarea reformelor din PNRR

HomePolitică

Marcel Ciolacu cere ajutorul Băncii Măndiale pentru finalizarea reformelor din PNRR

Premierul Marcel Ciolacu a discutat, miercuri, la Guvern cu Gallina A. Vincelette, director regional al Băncii Mondiale pentru țările din Uniun

Moscova, atacată cu drone ucrainene, anunţă Ministerul rus al Apărării
Partidul Mişcarea România Suverană se opune organizării alegerilor locale în aceeași zi cu alegerile parlamentare
Am câştigat procesul Roşia Montană!!! Bravo, România!

Premierul Marcel Ciolacu a discutat, miercuri, la Guvern cu Gallina A. Vincelette, director regional al Băncii Mondiale pentru țările din Uniunea Europeană, și Anna Akhalkatsi, manager de ţară al Băncii Mondiale pentru România şi Ungaria.

Subiectele prioritare în discuția cu reprezentanții Băncii Mondiale au fost reforma pensiilor speciale, măsurile fiscale pe care le pregătește Guvernul și negocierea cu Comisia Europeană privind noua țintă pentru deficitul bugetar.

Delegația Băncii Mondiale a subliniat că la nivel instituțional există toată deschiderea pentru colaborarea cu autoritățile române în scopul avansării cât mai rapide a acestor reforme vitale pentru viitorul României, se arată într-un comunicat de presă al Executivului.

Premierul a solicitat Băncii Mondiale să acorde în continuare susținere pentru finalizarea marilor reforme asumate de România prin PNRR, în special reforma pensiilor și cea a salarizării bugetare,…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: