Marcel Ciolacu: ”Am fost ţinuţi în casă şi în această perioadă s-au întâmplat cele mai mari grozăvii din România”

HomePolitică

Marcel Ciolacu: ”Am fost ţinuţi în casă şi în această perioadă s-au întâmplat cele mai mari grozăvii din România”

Premierul Marcel Ciolacu a vorbit într-un interviu marca Victor Ciutacu, difuzat de RTV, chiar de Ziua Națională a României, printre altele, și

Mircea Abrudean, NUMIT în funcția de secretar general al Guvernului
România CONDAMNĂ cu fermitate atacurile cu rachete din această dimineaţă împotriva Israelului
Sorin Grindeanu face un „tur de forță” pe șantierele din țară: „De 25 de ani nu s-a cumpărat nici măcar o garnitură nouă de tren” Sorin Grindeanu, „tur de forță” pe șantierile din țară: „De 25 de ani nu s-a cumpărat nici măcar o garnitură nouă de tren”

Premierul Marcel Ciolacu a vorbit într-un interviu marca Victor Ciutacu, difuzat de RTV, chiar de Ziua Națională a României, printre altele, și despre ceea ce s-a întâmplat în pandemie, atunci când au fost cumpărate milioane de doze de vaccinuri. 

În dosarul achiziției de vaccinuri sunt cercetați fostul premier Florin Cîțu și foștii ministri Vlad Voiculescu și Ioana Mihăilă.

”Nu am comentat niciodată o decizie a unui magistrat, nu am comentat niciodată o decizie a CCR. Dacă dorim să avem un stat de drept şi să respectăm anumite reguli, în toate ţările democratice se respectă aceste reguli. Ştiam cu toţii, am fost ţinuţi în casă, 30-60 de zile şi în această perioadă s-au întâmplat cele mai mari grozăvii din România. Nu aş începe cu furturile şi incapacitatea guvernamentală. Aduceţi-vă aminte că oamenii nu au avut acces la sistemul public de sănătate. Nu au avut nicio coerenţă în administrarea unei astfel de…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: