Marcel Ciolacu a povestit cum a decurs zborul său către Berlin, într-un avion de linie

HomePolitică

Marcel Ciolacu a povestit cum a decurs zborul său către Berlin, într-un avion de linie

Premierul Marcel Ciolacu a zburat spre Berlin cu un avion de linie. Acesta se află într-o vizită de lucru de două zile unde are programate mai

Ciucă și Ciolacu se angajează să rezolve fulgerător pensiile speciale. Care este termenul angajat de PNL și PSD 
Ministrul Afacerilor Externe, Luminiţa Odobescu, întrevedere cu Ola Henrikson, directorul regional al OIM pentru UE și SEE
Miniștrii propuși în Guvernul Ciolacu, audiați miercuri în Parlament

Premierul Marcel Ciolacu a zburat spre Berlin cu un avion de linie. Acesta se află într-o vizită de lucru de două zile unde are programate mai multe întâlniri oficiale.

Marcel Ciolacu declarat în cadrul unei conferințe de presă susținută în Republica Federală Germană că ”așa a călătorit mereu”, cu avioane de linie:

”Așa am călătorit mereu, nu a fost un exercițiu de imagine, a fost pur și simplu o dorință a mea personală. Cum am călătorit până acum, pot s-o fac și de acum încolo. Repet, modul de viață al nostru ni-l hotărâm singuri. Funcțiile sunt trecătoare și nu m-am simțit în niciun fel amenințat într-un avion de linie, la economic. Am avut și escală. Așa s-a găsit. Așa am călătorit mereu. Nu am nicio problemă s-o fac și de acum încolo” a transmis premierul, jurnaliștilor.

”Haideţi să devenim cu toţii normali”

În cadrul unei emisiuni de televiziune, Marcel Ciolacu a transmis chiar un îndemn la…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: