Maia Sandu propune înființarea unui centru național de apărare informațională și combatere a propagandei

HomePolitică

Maia Sandu propune înființarea unui centru național de apărare informațională și combatere a propagandei

Preşedintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a anunţat luni că va lansa o iniţiativă legislativă pentru înființarea unui centru naţional de com

PNL intră în familia politică fondată de Thatcher, Chirac și Bush Sr. / „Partidele de centru-dreapta trebuie să fie unite în apărarea liberalismului”
În ajun de 1 Decembrie, Klaus Iohannis decorează cercetători, profesori și școli / “Mi-a făcut mare plăcere să vă decorez”
Marcel Ciolacu: ”Voi rezolva problemele acestor oameni”

Preşedintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a anunţat luni că va lansa o iniţiativă legislativă pentru înființarea unui centru naţional de combatere a propagandei şi dezinformării alimentate de Federaţia Rusă, precizând că „minciunile difuzate în prezent la posturile de televiziune şi pe internet au devenit cea mai periculoasă armă folosită împotriva Republicii Moldova”.

„De când Rusia a pornit războiul brutal împotriva Ucrainei care ucide oameni paşnici şi bombardează case, spitale, grădiniţe, oraşe întregi, s-au intensificat şi atacurile împotriva Republicii Moldova. În mod constant, se încearcă atragerea ţării noastre pe o orbită a trecutului, într-o zonă întunecată şi fără perspectivă de dezvoltare”, a afirmat Maia Sandu.

„Doar datorită rezistenţei şi curajului ucrainenilor, Rusia nu poate ataca militar ţara noastră. Dar o atacă constant informaţional, prin minciună, propagandă, dezinformare. Zi de zi,…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0