Lucian Romașcanu, mesaj către profesori de Ziua Învățătorului

HomePolitică

Lucian Romașcanu, mesaj către profesori de Ziua Învățătorului

Sărbătorită la 5 iunie, Ziua Învățătorului a fost marcată de politicieni printr-un apel spre înțelegere și reconciliere între cadrele didactice

Negocieri între România și Egipt privind repatrierea românilor din zona Fâșiei Gaza
Aș vrea să mulțumesc tuturor liderilor europeni pentru susținerea necondiționată pentru aderarea României la Spațiul Schengen
Marcel Ciolacu îi aduce la București pe românii din Fâșia Gaza și pe familiile acestora / „În seara asta, vor dormi în siguranță”

Sărbătorită la 5 iunie, Ziua Învățătorului a fost marcată de politicieni printr-un apel spre înțelegere și reconciliere între cadrele didactice și autorități. Ministrul Culturii a ținut să transmită și el un mesaj tuturor profesorilor care de mai bine de două săptămâni sunt în grevă generală.

Lucian Romașcanu îi îndeamnă pe dascăli să revină la ore în zilele următoare și să ducă la bun sfârșit acest final de an școlar.

Romașcanu: „Activitatea didactică este parte profesie, parte vocație”

Într-un mesaj postat pe Facebook, Romașcanu subliniază importanța învățătorului în devenirea tinerilor.

Astăzi sărbătorim Ziua Învățătorului, bărbați și femei care primesc din brațele părinților puiuți neștiutori și îi întorc pregătiți să înțeleagă lumea, să fie gata să meargă înainte spre a-și împlini visele.

După familie sunt cele mai importante persoane în viața unui copil, oameni cu imensa…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: