Locuri Romantice Unde Să Petreceți Valentine’s Day Anul Acesta. Recomandările Specialiștilor în Turism

HomeLifestyle

Locuri Romantice Unde Să Petreceți Valentine’s Day Anul Acesta. Recomandările Specialiștilor în Turism

Valentines Day este sărbătoarea celebrată pe data de 14 februarie și în România, deși există și o sărbătoare autohtonă pentru Ziua Îndrăgostiților, r

Ce înseamnă Când Visezi Că Ești Orfan
Alopecia – Factori De Risc, Cauze și Tratament. De Ce Chelesc Bărbații
Horoscop 23 Iulie 2023. Taurii Au Nevoie De Hrană Pentru Suflet, Ca Să își Asigure Resursele Interioare Necesare Pentru A Trece Cu Bine Prin Orice

Valentines Day este sărbătoarea celebrată pe data de 14 februarie și în România, deși există și o sărbătoare autohtonă pentru Ziua Îndrăgostiților, respectiv Dragobete, care se sărbătorește pe 24 februarie. 

Sărbătorită din ce în ce mai des și în România, Valentines Day e o zi în care partenerii oferă cadouri sau se răsfață cu o ieșire în oraș. Unii chiar aleg o minivacanță. 

Iar cei de la European Best Destinations, cel mai vizitat site de turism european, au ales pentru îndrăgostiți câteva locuri pentru o escapadă romantică. 

„Mintea ta este plină de cântece romantice și cauți o evadare romantică? Descoperiți cele mai bune destinații romantice din Europa, cele mai bune escapade romantice din Marea Britanie, cele mai romantice orașe din Franța, dar și cele mai romantice orașe sau castele medievale”, spun cei de la platforma de călătorii.

Plovdiv (Bulgaria)

„Plovdiv este un oraș frumos, așa că nu este surprinzător…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0