Klaus Iohannis ajunge, marți, în Senegal. Este ultima vizită din cadrul turneului african

HomePolitică

Klaus Iohannis ajunge, marți, în Senegal. Este ultima vizită din cadrul turneului african

Preşedintele Klaus Iohannis începe, marţi, vizita oficială pe care o efectuează până joi în Republica Senegal, cu care încheie turneul în Afric

Nicolae Ciucă susține că nu a fost informat în calitate de premier de începerea încă din luna februarie a anchetei din căminele groazei
AUR anunță ca va „tăia în carne vie” ADMINISTRAȚIA publică dacă va ajunge la guvernare
Nu trebuia dată cu toporul în contextul unui război la frontieră

Preşedintele Klaus Iohannis începe, marţi, vizita oficială pe care o efectuează până joi în Republica Senegal, cu care încheie turneul în Africa.

Potrivit agendei, marţi, şeful statului va vizita Asociaţia senegaleză pentru protejarea copiilor cu deficienţe mintale (ASEDEME), Centrul Aminata Mbaye – Grand-Yoff, din Dakar. Miercuri, preşedintele Iohannis va vizita Insula Goree, patrimoniu UNESCO, fost avanpost al comerţului cu sclavi, unde se va întâlni cu oficialităţile locale. De asemenea, va vizita Casa de sclavi „Maison des Esclaves” şi Liceul de fete Mariama Ba.

Joi, Klaus Iohannis va fi primit de omologul său din Senegal, Macky Sall, la Palatul Prezidenţial. Cei doi vor avea convorbiri tete-a-tete şi oficiale, urmate de declaraţii de presă comune. Cu această ocazie vor fi semnate documente oficiale, conform Agerpres.

Şeful statului va participa tot joi la inaugurarea Casei Naţiunilor Unite din Senegal, împreună cu preşedintele…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0