Iohannis despre ”azilele groazei”: ”Este o rușine națională!”

HomePolitică

Iohannis despre ”azilele groazei”: ”Este o rușine națională!”

Președintele Klaus Iohannis a vorbit, marți, despre situația din căminele de bătrâni, care ține agenda politică, în ultimele zile. De la Vilniu

Preşedinta ANAF trebuie să îşi formeze echipa cu care va lucra. Politicul nu mai are voie să intervină în aceste domenii
Ciolacu anunță investiții de peste 1 miliard de euro din PNRR, pentru dotarea a peste 5.600 de şcoli şi grădiniţe
De Ziua Marinei, premierul Marcel Ciolacu promite că va aloca resurse pentru înzestrarea Forțelor Navale

Președintele Klaus Iohannis a vorbit, marți, despre situația din căminele de bătrâni, care ține agenda politică, în ultimele zile. De la Vilnius, Iohannis a declarat că este „revoltător ca persoane în vârstă să fie tratate cu dispreț sau mai rău”.

Cred că este o ruşine naţională. Măsurile care vor fi luate trebuie să taie răul de la rădăcină. Este evident că aici sunt mulţi vinovaţi, dar nu toţi fi încadraţi la fel. Sunt unii vinovaţi direct, cei care au supus la rele tratamente pe bătrânii de acolo. Este foarte problematic şi aceste persoane trebuie identificate şi sancţionate conform legii, dar mai sunt şi alţii”, a afirmat Klaus Iohannis.

Președintele nu știe cine se face vinovat la nivelul administrației de această situație, dar crede că este nevoie de măsuri politice.

Un politician într-o poziție înaltă nu trebuie să meargă să vadă dacă se dau medicamente, trebuie să verifice dacă sistemul funcționează….

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: